Info za turiste još tekstova...

Info o Italiji još tekstova...








O sajtu

InfoItalija.com - jedini website u Srbiji specijalizovan za Italiju!

Italija - zemlja koja može da ponudi nešto svakom posetiocu: od snežnih planina, jezera ili plaža na toplom Mediteranu, do romantičnih sela i gradova i pejzaža od kojih zastaje dah. Naš sajt će vam pomoći da isplanirate vaš odmor iz snova u Italiji, saznate više o izabranim destinacijama i pročitate praktične savete o putovanju u Italiju. Pogledajte povoljne vile i hotele u Italiji, apartmane, najlepše italijanske plaže ili pronađite muzeje i kulturne znamenitosti.


Prijatelji sajta

Grčkainfo.com - jedini website u Srbiji specijalizovan za Grčku

www.painpast.info - digitalni elektrostimulator za otklanjanje bolova

PainPast je digitalni elektrostimulator koji proizvodi električne impulse koji se šalju kroz elektrode postavljene na centralne nervne tačke ili mesta u blizini bola.Korišćenjem Painpast stimulatora ne morate više da trpite konstantan hroničan bol.Painpast ublažava bol električnim nadraživanjem senzitivnih nervnih završetaka u koži naizmeničnom niskofrekventnom impulsnom strujom, tj. blokira impulse za bol koji putuju prema centralnom nervnom sistemu i tako blokiraju poruku o bolu koja putuje kroz nerve do mozga.
 

www.dispozeri.com

Prodaja i ugradnja dispozera za mlevenje kuhinjskih otpadaka u sudoperi. Upotrebom dispozera otpaci od hrane odlaze direktno u kanalizaciju umesto u kantu za otpatke, a vi stvarate sebi zdravu životnu okolinu
 

www.limaloli.com

LimaLoli.com uvozi za vas i vašu decu garderobu i obuću poznatih nemačkih, italijanskih i francuskih proizvođača kao što su Sun City iz Francuske, Rainbow iz Italije i TVMania iz Nemačke. Za devojčice Jagodica Bobica, Dora, Bratz, Winx, Barbie, Disney Kim Possible, Disney Princess, Hello Kitty, Lillebi, Littlest Pet Shop.Za dečake Disney Cars, Superman, Spiderman, Sundjer Bob, Diego 10, Majstor Bob.
Za vašu decu izabrali smo artikle napravljene od kvalitetnih prirodnih materijala, originalnog dizajna, toplih i nežnih boja.


Elektronske cigarete Apartmani Beograd Beograd apartmani Spijunska oprema i prisluskivaci Spijunska oprema i spijunske kamere